Luer m.m

Dovre presenterer sin kolleksjon av tilbehør i 100% merinoull – en eksklusiv blanding av varme og stil. Våre luer, votter og pannebånd i merinoull tilbyr enestående komfort og varme samtidig som de beholder sin mykhet. Utforsk Dovres merinoull-tilbehør og omgi deg med en følelse av luksus.

Luer m.m
Lue, 100% merino ull, rød -Dovre WomenLue, 100% merino ull, rød -Dovre WomenLue, 100% merino ull, rød
Dovre Women
ASS
499 NOK
Lue, 100% merino ull, blå -Dovre WomenLue, 100% merino ull, blå -Dovre WomenLue, 100% merino ull, blå
Dovre Women
ASS
499 NOK
Lue, 100% merino ull, grå -Dovre WomenLue, 100% merino ull, grå -Dovre WomenLue, 100% merino ull, grå
Dovre Women
ASS
499 NOK
Lue med mønster, 100% merino ull, marine -Dovre WomenLue med mønster, 100% merino ull, marine -Dovre WomenLue med mønster, 100% merino ull, marine
Dovre Women
ASS
399 NOK
Lue med mønster, 100% merino ull, grå -Dovre WomenLue med mønster, 100% merino ull, grå -Dovre WomenLue med mønster, 100% merino ull, grå
Dovre Women
ASS
399 NOK

Dovre Merinoull-tilbehør for Eleganse og Varme

Dovres merinoull-tilbehør er det perfekte valget for de som søker både stil og funksjonalitet. Med fokus på kvalitet og varme gir våre luer, votter og pannebånd en eksklusiv opplevelse av luksus. Utforsk vårt utvalg for å omfavne den elegante følelsen av merinoull.

Egenskaper og Fordeler ved Dovre Merinoull-tilbehør

Dovres 100% merinoull-tilbehør er kjent for sin eksepsjonelle mykhet som tilbyr en behagelig følelse mot huden, samtidig som det holder deg varm.

Merinoull er naturlig isolerende og holder deg varm selv på de kaldeste dagene, samtidig som det lar huden puste for å unngå overoppheting.

Luer, votter og pannebånd i merinoull er allsidige og egner seg like godt for utendørsaktiviteter som for daglig bruk, og de kan enkelt matches med ulike antrekk.

Merinoull er kjent for sin holdbarhet, og tilbehøret vårt er designet for å vare og beholde sin kvalitet gjennom mange sesonger.