Kjøpsvilkår

Du handler med: 

Dovre – JBS AS
Postboks 71
N-2025 Fjerdingby
Norge

Org. nr. 979 620 632

1. Priser og bestilling

Alle våre priser er i norske kroner og inklusiv mva, told og avgifter. Bestillinger kan kun gjøres på hjemmesiden Dovre.com.

 

2. Betaling

Du kan betale med Visa, Visa Electron, MasterCard og Klarna. Det er gratis å benytte betalingskort, da vi betaler alle gebyrene. Beløpet trekkes først fra din konto, når varen avsendes. Det kan aldrig trekkes et større beløp en det du har godkjent. Betalingen fremgår som Dovre.com på din kontoutskrift. 

For å kunne tilby deg Klarnas betalingsløsninger, kan vi komme til å overføre dine personopplysninger i kassen i form av kontakt- og ordredetaljer til Klarna, for at Klarna skal kunne vurdere hvorvidt du kvalifiserer for deres betalingsløsninger og for å skreddersy disse betalingsløsningene til deg. Dine overførte personopplysninger blir behandlet i tråd med Klarnas egen personvernerklæring. 

 

3. Levering

Alle ordrer leveres fraktfritt til Norge ved kjøp over NOK 499,-. Ordre under NOK 499,- vil bli pålagt fraktomkostninger på NOK 69,- Vi leverer foreløpig ikke til Svalbard og Jan Mayen.

 

4. Sikkerhet

Alle personlige opplysninger beskyttes ved en sterk SSL-kryptering under overførslen til oss. Kortopplysninger sendes direkte til NETS og kan derfor ikke leses eller kopieres av oss eller noen andre.  

 

5. Personvernpolicy

Alle personlige opplysninger behandles fortroligt og deles ikke med andre. Kjøpsopplysninger oppbevares i 2 år for at sikkre korrekt behandling av eventuelle garantisaker. Vi annvender cookies med det formål å optimere websiden og dens funktionalitet, og dermed gjøre besøket så enkelt som mulig for deg. Du kan til enhver tid slette cookies fra din pc, hvordan avhenger av din browser. Vi bruker en loggstatistikk som betyr, at et statistikk-system samler all information, som kan gi et statistisk bilde av, hvor mange besøkende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websiden man forlater mm. Logstatistikken anvendes kun med det formål, å optimere Dovre.com

 

6. Kvittering

Du mottar kvitteringen/ordrebekreftelsen som siste trinn i betalingsprosessen, på din e-mail og i forsendelsen. Kvitteringen/ordrebekreftelsen bør beholdes til eventuelt senere bruk.    

 

7. E-markedsføring og nyhetsbrev

Du mottar kun e-markedsføringsmateriale og nyhedsbrev via e-mail, hvis du aktivt har bedt om det. Du vil aldri motta markedsføringsmateriale via alminnelig post fra Dovre.com

 

8. Retur og angrerett

Hos Dovre.com følger vi naturligvis alle gjeldende lover og forbrukerkjøpslover rundt e-handel, og mer til. Husk, skal man benytte seg av angreretten på undertøy, så må varen være i ubrutt embalage Ifølge loven har du "kun" 14 dages Angrerett etter varen er avhentet, hos Dovre.com har vi alltid 365 dagers full returret og 2 års reklamationsrett gjeldende fra mottakelsesdatoen - det kaller vi god service! Returnering og ombytte er lett: Først utfylles returseddelen og heretter sendes varerne retur i forsvarlig emballage. Ønsker du å få pengene i retur, gjøres dette ved en bankoverførsel eller returnering til ditt kredittkort, og pengene vil være disponibelt på din konto etter få arbeidsdager. Refunderingen skjer, innen 4 virkedager etter at vi har mottatt varene dine. Varerne skal være forsvarligt emballeret og skade som følge av mangelfull emballering kan medføre, at dine rettigheter bortfaller. Husk at dere som kunde, selv står for kostnadene av returen.  

 

9. Anvendelse av reklamasjonsretten

Når du handler på Dovre.com har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsrett. Det betyr, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbake eller avslag i prisen, avhengig av den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke har oppstått som følge av en feilaktig bruk av produktet eller annen skadeforvoldende adferd. Du skal reklamere innenfor "rimelig tid" etter at du har oppdaget manglen ved varen. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fraktomkostninger. Husk å få en kvittering. Uberettigede reklamationer pålegges et undersøgelsesgebyr og forsendelsesomkostninger. Varen sendes tilbake i forsvarlig emballage til: Dovre-JBS, Postboks 71, N-2025 Fjerdingby, Norge. 

 

10. Forbehold

Vi tar forbehold for trykkfeil, prisfeil, moms- og avgiftsendringer samt leveringssvikt. Avtaler om kjøp av varer, anses for endeligt inngått, når en medarbeider har behandlet ordren. Eventuelle tilbud gjelder så lenge lageret rekker. Rådgivning gis uten ansvar, da kunden kan oppleve produktet anderledes på bakgrunn av forhold vi ikke er kjent med.