Bærekraft

Det faller oss naturlig å behandle naturen med respekt og kjærlighet. Ikke bare for vår egen del, men for generasjonene som kommer etter oss!

Det gleder oss derfor stort at bambus-produktene våre nå er sertifisert som bærekraftige! Ikke bare råvarene, men hele forsyningskjeden fra A til Å. La oss forklare, kort og enkelt:

Organisasjonen FSC har godkjent Bambus-undertøyet vårt som bærekraftige produkter. Vi er med andre ord den første produsenten av bambusundertøy i verden som har fått en sertifisering som gjelder hele kjeden fra A til Å. Det betyr at vi jobber på en måte som bidrar til at jordkloden kan holde seg frisk og rask også for dem som kommer etter oss.

Også våre produkter som er laget av ull og bomull har nå en sertifisering igjennom GOTS. Dette er en forsikring om at alle våre produkter er laget på en bærekraftig måte, i alle ledd.

Ved å bruke økologiske materialer er vi sikre på at de lages på mest bærekraftig måte, med respekt både for mennesker og miljø.

I dagens samfunn blir dette bare viktigere og viktigere. I dag er klær blitt en forbruksvare som bare kasseres etter relativt kort tid. Trendene endres raskt og plagget som var fjorårets favoritt blir bare slengt vekk i år.

 Før i tiden kjøpte man kun det man trengte av klær, man behandlet det pent og det var først når det var helt utslitt, at man kvittet seg med det. Vi tenker at vi ønsker å lage gode produkter i god kvalitet som holder lenge. Klassiske produkter, både i design og farger, behøver man ikke å bytte ut etter kort tid. De er behagelige i bruk og man vil tvert imot ikke ønske å kvitte seg de.  Vi velger bærekraftige materialer, som både er sunne og vil holde lenge.

Da bidrar vi til mindre søppel, mindre energiforbruk og mindre forurensing.