Bærekraft

For Dovre er det en selvfølge å behandle naturenn med kjærlighet og respekt. Ikke bare for vår egen del, men også for fremtidige generasjoner.

Som en del av dette arbeidet har Forest Stewardship Council (FSC) sertifisert våre bambusprodukter som bærekraftige – ikke bare råvarene, men hele forsyningskjeden.

 

Med det er vi verdens første produsent av bambusundertøy som har fått en sertifisering som gjelder hele verdikjeden fra A til Å.

Også våre ull- og bomullsprodukter er sertifisert gjennom Global Organic Textile Standard (GOTS). Dette er en forsikring om at alle våre produkter er laget på en bærekraftig måte i alle ledd. Ved å bruke økologiske materialer sikrer vi en bærekraftig produksjon med hensyn både til mennesker og miljø, samtidig som vi fokuserer på kvalitet. For bærekraft handler ikke bare om vår produksjon, men også plaggets levetid.

I gamle dager kjøpte man kun det man trengte, og behandlet klærne sine pent. Først da de var helt utslitt, ble de kastet. Vi ønsker å lage gode produkter av høy kvalitet, og bruker bærekraftige materialer som gjør at plaggene holder seg lenge. Klassiske produkter, både i design og farge, behøver du heller ikke bytte ut så ofte. På denne måten bidrar både vi og du til mindre avfall, mindre energiforbruk og mindre utslipp.