Utendørs bukser "Trek" | marineblå -Dovre Women
Utendørs bukser "Trek" | marineblå -Dovre Women
Utendørs bukser "Trek" | marineblå -Dovre Women

Utendørs bukser "Trek" | marineblå

1.299 NOK

Produktbeskrivelse

Opplev naturen med stil og komfort i disse Dovre "Trek" utendørs bukser for damer. I sand Dovre-ånd er disse buksene designet med fokus på kvalitet og bærekraft, slik at du kan føle deg komfortabel både i og utenfor naturen. Den dype marineblå fargen gir et klassisk og tidløst utseende, mens den myke og slitesterke materialesammensetningen av 95% polyamid og 5% elastan sikrer god bevegelsesfrihet og holdbarhet. Bukserne er perfekte for fotturer, camping eller andre utendørsaktiviteter, hvor komfort og funksjonalitet er avgjørende. Med Dovre "Trek" buksene er du godt utstyrt for å utforske naturen med ro i sjelen og samtidig se bra ut. Så ta på eventyr i disse buksene og vær med på å bevare naturen for fremtidige generasjoner.

MPN: 42-4701-69-4749

Materialebeskrivelse – Polyamid

95% Polyamid, 5% Elastan

Vår bokser med gylf er enkel og praktisk. Vi ønsker at menn skal ha ekte kvalitet i undertøyskuffen, og derfor består vår kolleksjon av spennende boksere med gylf.

En boxer med gylf er enkel og praktisk. Våre boxere er tettsittende med bred og myk elastikk, og dekker omtrent halvparten av låret.

Du kan filtrere etter materiale og farge slik at du bare ser nøyaktig det du trenger.

Fri frakt
Fri frakt ved kjøp over 499 NOK
365 dagers returrett
Utvidet returrett på hele 365 dager.
Rask levering
Vi sender innen 0-1 arbeidsdager.
DET FALLER OSS NATURLIG
Å VÆRE BÆREKRAFTIGE
Les mere

Flere produkter i dette materiale