Utendørs bukser "Trek" | marineblå -Dovre
Utendørs bukser "Trek" | marineblå -Dovre
Utendørs bukser "Trek" | marineblå -Dovre

Utendørs bukser "Trek" | marineblå

1.199 NOK

Utsolgt

Sett inn din e-mail-adresse her, hvis du ønsker å få beskjed når varen er på lager

Produktbeskrivelse

Med Dovre Trek utendørs buksene er du sikret både funksjonelt og stilig yttertøy til dine utendørs eventyr. Den dype blå fargen, navy, passer perfekt inn i naturens fargepalett og er en klassisk farge som aldri går av moten. Buksene er laget av et holdbart materialekomposisjon bestående av 95% polyamid og 5% elastan. Dette gjør dem lette, pustende og stretchy, samtidig som de er slitesterke og motstandsdyktige mot vær og vind. Med Dovre Trek buksene er du klar til å utforske naturen, enten til fots eller på sykkel. Deres komfortable passform og praktiske lommer gjør dem perfekte for lange turer eller andre utendørsaktiviteter. Så ta kontroll over ditt neste eventyr med Dovre Trek utendørs buksene, som vil være din trofaste følgesvenn i enhver situasjon. Gjør dem til ditt neste kjøp og opplev kvaliteten og holdbarheten til Dovre produktene selv.

MPN: 41-4600-69-49

Materialebeskrivelse – Polyamid

95% Polyamid, 5% Elastan

Vår bokser med gylf er enkel og praktisk. Vi ønsker at menn skal ha ekte kvalitet i undertøyskuffen, og derfor består vår kolleksjon av spennende boksere med gylf.

En boxer med gylf er enkel og praktisk. Våre boxere er tettsittende med bred og myk elastikk, og dekker omtrent halvparten av låret.

Du kan filtrere etter materiale og farge slik at du bare ser nøyaktig det du trenger.

Fri frakt
Fri frakt ved kjøp over 499 NOK
365 dagers returrett
Utvidet returrett på hele 365 dager.
Rask levering
Vi sender innen 0-1 arbeidsdager.
DET FALLER OSS NATURLIG
Å VÆRE BÆREKRAFTIGE
Les mere

Flere produkter i dette materiale