Original

Original

I Interlock-kvaliteten bruker vi et ubleket garn som er 100% økologisk. Pga. at garnet er ubehandlet vil det være rester av skall/frø fra bomullsblomsten i stoffet. Klikk på bildet for å gå til nettbutikken.

Trend

Trend

Dovres Trendkolleksjon består av flere titalls boxere i forskjellig design. Microfiber og bomull/lycra er de to kvalitetene vi jobber med. Trendboxerne er også en del av Dovrepakken. Klikk på bildet for å gå til nettbutikken.

Basic

Basic

Dovres basic-kolleksjon består av alt fra truser til helsetrøyer. Denne kolleksjonen er meget populær og er favoritten i skapet til 50-åringen så vel som 20-åringen. Flere produkter i denne kolleksjonen er med i Dovrepakken. Klikk på bildet for å gå til nettbutikken.

Ull

Ull

Dovre bruker kun Merinoull i sine ullprodukter. Merinoull er et naturprodukt som tilpasser seg brukerens behov. Dovre gir 2 års garanti ved normal vask og bruk. Klikk på bildet for å gå til nettbutikken.

Nattøy

Nattøy

I eller utenfor sengen, bruken av Dovres nattøy er opp hver og ens egen fantasi. Vi har en stor bredde i vårt nattøy og noe som passer for enhver alder. Klikk på bildet for å gå til nettbutikken.

Sokker

Sokker

Vi har lange, korte, tykke, tynne sokker i flere kobinasjoner når det kommer til kvaliteter. Dovres sokker har stor fokus på kvalitet og passform og tilfredsstiller alle dine sokkebehov. Klikk på bildet for å gå til nettbutikken.

Garanti

Garanti

Alle våre produkter er fri for kreft- og allergifremmede stoffer. Vi gir også 2 års garanti ved normal vask og bruk.

INFO

INFO

Alle linker fra denne siden sender deg direkte til vår nettbutikk. Denne nettbutikken er driftet av vår egen Brandstore i Oslo, noe som gjør at du, som forbruker, kan handle direkte fra oss. Håper du tar i bruk vår nettbutikk.