Introduksjon til Dovreskolen

Dovreskolen er en gjennomgang av hvilke kvaliteter Dovre jobber med og informasjon om hvilke produkter vi har. Dette vist frem på en informativ og lærerik måte. Dovre har to års garanti på alle sine produkter.

Dovreskolen - Bomull

Her går vi gjennom hvordan vi bruker bomull i flere av våre produkter. Vi forteller om hvilke kolleksjoner som inneholder bomull og hvor mange grader vi anbefaler at du vasker produktene på.

Dovreskolen - Elestan

I alle våre boxere bruker vi elestan i elastikken. Denne filmen tar for seg fakta rundt denne kvalieten.

Dovreskolen - Interlock

I denne episoden tar vi for oss en kvalitet som heter Interlock. Det er egentlig to RIBB-kvaliteter sydd sammen slik at produktet føles glatt på utsiden og innsiden. Denne kvaliteten vi har er også 100% økologisk.

Dovreskolen - Lycra

Denne episoden av Dovreskolen tar for seg stoffet lycra som vi bruker i flere av våre produkter. Vi går også her inn på hvordan du burde vaske ditt Dovreprodukt.

Dovreskolen - Microfiber

I denne episoden forteller hva som er ekte microfiber og hvordan du bør behandle produkter med microfiber i seg. I dag er microfiberboxer trenden i Norge synkende, men vi har fortsatt flere boxere i denne kvaliteten.

Dovreskolen - Ull

Dovres ullprogram er kjent for god kvalitet og super passform. I denne episoden forteller vi deg om vår ull og hvordan du burde behandle den.

Dovreskolen - EU-blomsten

Det finnes mange regler her i verden. I denne episoden forteller vi deg hvorfor vi lager våre produkter litt større. Og hvorfor Dovre kan ha de garantien vi har!